ÚJgenerációs HIFU

Megérkezett Magyarországra a HIFU-rendszerek legújabb generációja, az EunSung Microson Pen, amellyel a nehezen
hozzáférhető, íves, csontos területeket és a szem környékét is lehet személyre szabottan kezelni.


ÁRAK ÉS KÉPEK A LAP ALJÁN! 

Örömmel jelentem be, hogy Debrecenben elsőként nálam érhető el ez a prémium kategóriás, orvosi CE minősítéssel rendelkező technológia!

Mivel a hatóanyagbevitelben már nem tudok magasabb tudással rendelkező gépet vásárolni(ugyanis már megvan), ezért szerettem volna egy olyan gépet, amivel a problémás területeket-mint pl.nyak, toka, nasolabialis redő, glabellák- hosszú távon tudjuk kezelni.

Mit akarunk mi nők? Rövid idő alatt éveket fiatalodni,ami akár több hónapig is tartós, ráadásul azonnali eredményeket !
Eddig ez csak töltésekkel, orvosi beavatkozásokkal működhetett, de végre megérkezett a maximális biztonsággal és valódi eredményekkel működő MICROSON PEN az Eunsung koreai orvosi gépgyártó cégtől,a Center Kft jóvoltából! 

Fontos tudni, hogy a világon ez az egyetlen készülék ami ezzel a fejlett technológiával dolgozik és mivel nemrég robbant be, csak pár kozmetika, illetve orvosi központ kezel vele.

OLVASS TOVÁBB A KÉSZÜLÉK MŰKÖDÉSI ELVÉRŐL LENTEBB!

GÖRGESS LE!
Arckezelés Microson Pen-nel

A Microson Pen működése a HIFU arcfiatalító eljáráson alapul. A készülék fókuszált ultrahang technológiája a bőr különböző rétegeiben apró, kontrollált hősérülési pontot hoz létre az alkalmazott pen-transducer típusától függően 4,5 mm, 3,0 mm és 1,5 mm mélységekben. A kezelés esszenciája az a folyamat, mely során a 60-65 ℃ hőmérsékleten létrehozott hősérülések pontjainak környezetében először egy "shrinking"-nek nevezett azonnali szövetfeszesítés jön létre. Ezt követi a 2-4 hónap alatt felépülő, a fibroblast állomány rekonstrukcióján alapuló neo-collagenesis folyamat, amely során egy hosszútávú face-lifting és arcfeszesítő hatás alakul ki.


A HIFU készülékek, amelyek pontokból álló sorozatlövésekkel hoznak létre koagulációs pontokat nehezen tudják kezelni a szem és száj körüli területeket azok szerkezeti sajátosságai (forma, méret, stb.) miatt.
A Microson Pen teljes arcfiatalítást tesz lehetővé, mert 1,5 mm, 3,0 mm és 4,5 mm mélységben egyaránt képes dolgozni, elérve azt a SMAS réteget is, amit más elektrokozmetikai vagy fényesztétikai eljárások korábban nem tudtak kezelni.
A Microson Pen - más HIFU berendezésekkel szemben - egyetlen koagulációs pontot hoz létre és folyamatosan mozgatható a kezelési területen, lehetővé téve a kis területek kezelését, mint például a periorbitális, periorális, nasolabiális vonalak és az íves vagy szabálytalan formájú részek.
Amikor a pen-transducerbe épített szenzor érzékeli, hogy a transducer hőmérséklete elérte vagy meghaladja a 43 ℃-t, akkor a biztonságos kezelés érdekében a rendszer automatikusan korlátozza az energiakibocsátást.
A Microson Pen tehát különösen az arc kisebb méretű területein alkalmazható nagy hatékonysággal. A három rétegű, az arc különböző zónáira kiterjedő, valóban hatásos kezelés során számos mikro-koagulációs sérülést szükséges létrehozni a vendégek maradéktalan elégedettsége érdekében, figyelembe véve a kezelt személyek egyedi adottságait is.

A kezelt terület már a HIFU eljárás után közvetlenül is látványosan fiatalabb. A végleges eredmények 2-4 hónap alatt teljesednek ki, és kb. egy évig tartósan megmaradnak.

ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉGEK

  • Face lifting, arcfiatalítás
  • Szemöldök, szemhéj emelés
  • Szem körüli ráncok csökkentése
  • Nyak, toka emelés
  • Arckontúr emelés
  • Nasolabialis ránccsökkentés


Amennyiben érdekel a kezelés és szeretnél bejelentkezni, írj üzenetet, telefonszámmal ellátva! Jelezd benne, hogy a Microson Pen kezelés érdekel!

Árlista

Teljes arc- áll vonalig

85 000 Ft

Arc, nyak, toka

120 000 Ft

Arc, nyak, toka, dekoltázs

130 000 Ft

Toka,nyak

38 000 Ft

Toka,nyak,dekoltázs

48 000 Ft

Szemkörnyék, homlok

44 000 Ft

Szemkörnyék szarkalábak, alsó-felső szemhéj

37 000 Ft

Nasolabialis redő, orca

41 000 Ft

Rubos Vivien Sminktetováló-Kozmetikus |  RVD Exclusive Beauty BT. Cégjegyzékszám: 09-06-016676© 2020
4080 Hajdúnánás Magyar út 3.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!